Home

Werkgevers

Kandidaten

Training

Niesje

Blog

Contact
NIESJE'S TALENT
TALENT SOURCING
Werkgevers

Bij iedere vacature hou ik de volgende werkwijze aan:

Inventarisatie:
Op basis van het profiel, de knock-out criteria en "nice-to-haves" maak ik in overleg de zoekopdracht. Daarnaast bepalen we de termijn waarop de lijst met potentiële kandidaten wordt aangeleverd. Gelijk kijken we dan of het profiel daadwerkelijk door mij gesourced kan worden.

Zoeken:
Door middel van Boolean Logic zal ik het internet afzoeken naar passende kandidaten. Om het zoeken kracht bij te zetten worden er ook een aantal andere kanalen, onder andere via relevante netwerken, social media en twitter, open gezet om zo ook potentiële kandidaten uit te nodigen te reageren. Ik besteed ten minste 6 uur aan het sourcen van de beste potentiële kandidaten.

Longlist:
Ik lever een longlist van kandidaten, inclusief namen, aan die voldoen aan de gestelde criteria. Dit gebeurt na ontvangst van de betaling.

Shortlist:
Met de geselecteerde kandidaten van de longlist zal ik contact zoeken om te zien of de kandidaat interesse heeft in de vacature en voldoet aan de criteria. Hierna kan de shortlist worden samengesteld.

Overdracht:
Hier wordt de lijst met passende en geïnteresseerde kandidaten overgedragen om zelf het selectieproces voort te zetten.

En verder:
Indien gewenst kan ik tijdens het verdere selectieproces assisteren. Als ik hier iets voor je kan doen dan hoor ik het graag.


HomeWerkgeversKandidatenTrainingNiesjeBlogContact
info@niesjestalent.nl