Home

Werkgevers

Kandidaten

Training

Niesje

Blog

Contact
NIESJE'S TALENT
TALENT SOURCING
Niesje

De juiste match is mijn passie! De harde criteria zijn voorwaarde, de zachte criteria maken het succes!

Mijn operationele ervaring in primaire business processen in diverse sectoren zorgt ervoor dat ik de behoefte vanuit de organisatie en haar processen begrijp en mijn ervaring als recruiter maakt dat ik profielen van potentiële kandidaten goed kan "lezen". Deze combinatie zorgt ervoor dat ik de beste kandidaten, op de harde criteria, kan identificeren. Door de effectiviteit van deze insteek is er tijdens het selectieproces tijd om de zachte skills goed te toetsen van een aantal, op harde skills gelijkwaardige, kandidaten en kan de beste keuze gemaakt worden.

De laatste jaren richt ik me met name op sourcing. Met behulp van Boolean Logic zoek ik met juiste "keywords" en verschillende zoekmachines het internet af naar geschikte profielen. Dit zoeken gaat verder dan de geavanceerde zoekfunctie in LinkedIn, waardoor ik toegang heb tot alle profielen in verschillende social media, databases en meer.  

Inmiddels heb ik vele sourcing opdrachten succesvol uitgevoerd: voor vaste en freelance vacatures, staf- en lijnfuncties, aan bureau- en werkgeverszijde, in diverse sectoren, voor grote en kleine organisaties, zowel nationaal als internationaal waarbij de uitdaging niet alleen is de juiste kandidaat te vinden, maar ook een kandidaat die overweegt te emigreren. 

Ik vind het geweldig hoe je de perfecte kandidaat zelf kan vinden in plaats van af te wachten of hij/zij tussen de reacties zit. Soms is het natuurlijk een enorme uitdaging om te vinden wie je zoekt, maar wat is het leven zonder uitdagingen?

HomeWerkgeversKandidatenTrainingNiesjeBlogContact
info@niesjestalent.nl